Premodul skorstenssystem

  • image1
  • image1
  • image2
  • image4
  • image5

Premodul skorstenssystem

Kampanjpris Just nu 2.000:- rabatt

En minst lika viktig del som kaminköpet är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna. Premodul är en modern modulskorsten i stål som gör det möjligt för dig att placera din kamin där du vill utan befintlig murstock. Premoduls skorstenssystem är flexibelt och du kan installera den nästan vart du vill. Innerröret är tillverkat syrafast stål, skorstenen behöver inget schakt och den går att vinkla 27, 38 och 45 graders taklutning. Premodul är säker och uppfyller de strängaste kraven på brandsäkerhet. Vid samtidigt köp av valfri Contura kamin (gäller hela sortimentet) och Premodul skorsten lämnas 2.000:- rabatt på skorstenen.

Tilluftsskorsten - Skorsten med inbyggd tilluftskanal

En kamin behöver luft för att fungera korrekt. I nya, täta hus kan det finnas för lite förbränningsluft i rummet och kaminen behöver därför luft som tillförs på annat sätt. Detta kan ske genom en kanal i golvet, genom en yttervägg eller genom en skorsten med tilluftskanal. Genom att välja en skorsten med tilluftskanal, är det möjligt att placera kaminen och skorstenen där det passar bäst.

Prisexempel: Contura 750 + skorsten: Spara 5.000:-   Hitta återförsäljare
Installationsalternativ Illustrationen visar möjliga monteringar av kamin med skorsten

Kom i kontakt med din närmsta återförsäljare

Hitta din närmsta återförsäljare

Premodul skorstenar är en helhetslösning och kan installeras (nästan) var som helst i ditt hus. Fyll i formuläret om du vill bli kontaktad av din närmsta återförsäljare för att diskutera hur en skorstenlösning skulle se ut hemma hos dig. Välkommen till Contura!

Jag vill bli kontaktad

Loading...